Aktuální téma
-
Videorecept: Vyzkoušejte masopustní smažené koblihy ze sladkých brambor
Tradiční české koblihy k masopustu neodmyslitelně patří. Ale pokud v kuchyni rádi experimentujete, zkuste si připravit koblížky z těsta, jehož základem jsou sladké brambory, Nepotřebují dlouhé kynutí jako koblihy klasické a na chuti jim to vůbec neubírá. Navíc si je mohou dopřát i celiaci, jsou totiž bezlepkové.
Číst více Vaření.cz -
Videorecept: Zeleninové ragú s bramborovým pyré podle Anny
Potřebujete k obědu nebo večeři připravit syté a plnohodnotné jídlo? Tak určitě zkuste tohle zeleninové ragú! Bez obav ho můžete nabídnout i těm, kteří jinak bezmasé pokrmy v oblibě příliš nemají - je totiž skvělé!
Číst více Vaření.cz -
BLOG Češka z Česka: Domácí škvarková pomazánka
Škvarková pomazánka patří k zimnímu období, období masopustu. Plavková sezona je ještě daleko a tradice jsou přece tradice.
Číst více Žena.cz