Aktuální téma
-
Recept na kuřecí překvapení v alobalu krok za krokem
Tip na rychlý a výborný hlavní chod - maso i s přílohou a porcí zeleniny v jednom. Připravte si tento pokrm podle podrobného FOTORECEPTU.
Číst více Vaření.cz -
Videorecept: Vyzkoušejte masopustní smažené koblihy ze sladkých brambor
Tradiční české koblihy k masopustu neodmyslitelně patří. Ale pokud v kuchyni rádi experimentujete, zkuste si připravit koblížky z těsta, jehož základem jsou sladké brambory, Nepotřebují dlouhé kynutí jako koblihy klasické a na chuti jim to vůbec neubírá. Navíc si je mohou dopřát i celiaci, jsou totiž bezlepkové.
Číst více Vaření.cz -
BLOG Češka z Česka: Domácí škvarková pomazánka
Škvarková pomazánka patří k zimnímu období, období masopustu. Plavková sezona je ještě daleko a tradice jsou přece tradice.
Číst více Žena.cz